email: profilplast@profilplast.si

telefon: +386 (0)3 781 80 33

Več kot 20 let izkušenj na področju predelave plastike

Predelava plastike

EKSTRUDIRANJE PLASTIČNIH MAS

Za vaše potrebe izdelamo več kot samo orodje, saj vam ponujamo tudi svetovanje pri optimalni izbiri materialov ter tudi proizvodnjo profilov.

Na računalniško podprtih ekstruzijskih linijah, vam ponujamo storitve ekstrudiranja plastičnih profilov.

Nudimo tudi koekstruzijo, tako da so možne tudi kompleksnejše rešitve: uporaba dveh barv, dveh različnih trdot materiala ...

Glede na tehnično zahtevnost profila uporabljamo specifične materiale z dodatki, kot npr. ojačitve, UV stabilizatorji, posebni materiali za uporabo v gospodinjstvu ...

KONFEKCIJA: po potrebi naredimo dodelavo na profilih; narežemo na različne dolžine, pod različnimi koti, luknjamo, lahko jih tudi zvarimo ali obdelamo kako drugače.

Izkušnje imamo z vlečenjem profilov iz različnih materialaov: PVC, ABS, PS, PA...). Široka barvna paleta, možnost izdelave v vseh barvah po lestvici RAL.

KRAUSS MAFFEI ekstrudorska linija
BRIZGANJE PLASTIČNIH MAS

Za vaše potrebe izdelamo več kot samo orodje, saj ponujamo tudi brizganje izdelkov. Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje, svetujemo pri izbiri materiala ter uporabi dodatkov. Najnovejši stroji nam omogočajo natančnost ter kakovost izdelave.

Pošljite nam povpraševanje in preverite, da vam lahko ponudimo dobre pogoje sodelovanja. V primeru vašega nujnega naročila (tudi čez noč) smo zelo hitro odzivni.

Za izdelavo ponudbe nam pišite na e-naslov: profilplast@profilplast.si, ali sporočite željo za sestanek, z veseljem si bomo vzeli čas za vas.