Vrata Za Kokošnjak 3

Moderno je imeti svoje kokoške in sveža domača jajca na dosegu roke. Vse več ljudi v zahodnem svetu se zaveda pomena pridelave domačih jajc. Samodejna vrata nam zelo olajšajo skrb za kokoši, saj zvečer ni več obveznosti z zapiranjem, zjutraj pa z odpiranjem kokošnjaka.

 

 

Cena naprave 148,84 EUR

Dostava po pošti na dom ali prevzem pri nas po predhodnem naročilu.

Za naročilo nam pišite na e-naslov profilplast@profilplast.si

Za več informacij nas pokličite na 031 675 639.

 

Enostavna montaža

Brez zapletenih nastavitev

Možnost izbire

Mogoča tudi nastavitev odpiranja na uro

Senzor svetlobe

Ne glede na letni čas se vrata pravočasno zaprejo

Samodejno odpiranje in zapiranje

Ena skrb manj, nobenih obveznosti več z zapiranjem in odpiranjem

       Vrata Za KokoŠnjak 1                       Vrata Za Kokošnjak 2

Osnovne lastnosti vrat

Vrata se enostavno namestijo na les ali betonski zid. Velikost vrat je 20 × 30 cm, kar zadošča za običajne kokoši. Po naročilu vam lahko izdelamo tudi večja vrata (npr. za purane …)Ni skrbi, da bi vrata kokoš priprla, saj se zapirajo počasi. Ne glede na letni čas ni potrebe po dodatnih nastavitvah.  Vrata delujejo na baterije.

Za izdelek ponujamo enoletno garancijo.

Resnična zgodba:

 

Naše kokoške se lahko zahvalijo prav tem vratom, da danes še živijo. Velikokrat se nam je zgodilo, da smo zvečer pozabili zapreti kokoške, zato nam je zjutraj pogosto kakšna manjkala. Nekoč je bil kokošnjak zjutraj čisto prazen. Odkar imamo samodejna vrata, nam nikoli ni zmanjkala nobena kokoš. Tudi vrata se niso nikoli prehitro zaprla, da kokoške ne bi mogle v kokošnjak. Tako zdaj zjutraj, še preden vstanemo, pride ven petelin in nam pod oknom zapoje budnico. Če se pozno vrnemo domov, smo brez skrbi, takrat so naše kokoške že na varnem za zaprtimi vrati. Družina Jakop iz Zavrha

Kokosnjak Profilplast1


Profilplast

Podjetje Profilplast d.o.o. je v letu 2022 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.