orodjarstvo

Orodjarstvo v orodjarni Profilplast vam zagotovo pomaga do najboljše rešitve na področju izdelave orodij. Držimo se dogovorjenih rokov izdelave, uporabljamo le najkakovostnejše materiale, hkrati pa vam za svoje storitve nudimo zmerno ceno. Orodjarstvo s preverjeno kakovostjo, natančnostjo in 100-odstotno zanesljivostjo.

Imamo svoj razvoj, konstrukcijo in sodobno opremljeno orodjarno s CNC-stroji, kjer izdelava orodij poteka hitro in učinkovito. S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami vam v naši orodjarni ponudimo celovite rešitve: od ideje do serijske proizvodnje. Izdelava orodij je v naši orodjarni opravljena na vrhunskem nivoju.

IDEJA ↔ TEHNIČNO SVETOVANJE → RAZVOJ → PROIZVODNJA ↔ VZDRŽEVANJE

Orodjarstvo Profilplast vam nudi:

Galerija 1

orodje za ekstrudiranje plastike

Orodje Jakop

orodje za izsek in preoblikovanje pločevine

Orodje Za Brizganje Plastike

orodje za brizganje plastičnih mas

Galerija 7

CNC-rezkanje, žična erozija, potopna erozija

Orodjarna

preostale naprave po vašem načrtu

Visoka Tehnologija

vzdrževanje in svetovanje

Orodje za ekstrudiranje plastike

 

Izdelava orodij za ekstrudiranje profilov je področje, za katero smo še posebej specializirani. Bogate izkušnje in znanje na tem področju nam omogočajo izdelavo še tako zahtevnih orodij. Izdelujemo tudi orodja za koekstrudiranje plastičnih profilov. Pri izdelavi orodij naše orodjarstvo uporablja le najkakovostnejše materiale.

Ponujamo vam tudi izdelavo večgnezdnih visoko natančnih orodij za brizganje plastičnih mas za različne tehnične izdelke.

Vsa orodja tudi sami preizkusimo na liniji za vlečenje profilov ali na brizgalnem stroju, tako da dobite orodje skupaj z vzorci. Izdelava orodja v našem podjetju poteka hitro in učinkovito.

ekstrudiranje

izdelava orodij

Kombinirana orodja za izsek in preoblikovanje pločevine

 

S tehnologijo CAD/CAM izdelava orodij poteka po vaši skici, načrtu ali vzorcu.

Naše orodjarstvo izdeluje tudi kombinirana orodja za izsek in krivljenje pločevine, večinoma za avtomobilske dele General Motors, Audi, VW, Mercedes, BMW in mnoge druge. V spodnji galeriji je predstavljen le manjši del orodij, ki smo jih izdelali v našem orodjarstvu. V orodjarni lahko letno izdelamo več kot deset kombiniranih orodij za izsek in krivljenje pločevine.

Pri izdelavi orodij uporabljamo le najkakovostnejše materiale.

Skrb za kakovost naših rešitev in zadovoljstvo kupcev sta v podjetju Profilplast, d. o. o., na prvem mestu.

 

Natančnost brez odstopanj

Orodjarna Profilplast je opremljena s sodobno tehnološko opremo, ki nam omogoča, da je izdelava orodij opravljena na zares visokem nivoju:

  • CNC-rezkalni stroji,
  • žične erozije,
  • potopna erozija,
  • brusilni stroj,
  • stružnica,
  • prebijalni stroj,
  • ter veliko druge opreme.

 

Cnc Rezkanje

Oseben pristop

Vodja orodjarne je Miro Jakop, ki ima dolgoletne izkušnje v dejavnosti orodjarstva. Pišite nam ali nas pokličite, z veseljem se sestanemo z vami. Prepričajte se, da vam lahko ponudimo zmerno ceno in najboljšo mogočo rešitev na področju izdelave orodij.

Članek EKSTRUZIJA IRT3000

Miro Jakop

Naše prednosti

Izdelava orodij za ekstruzijo je naša strast

Visokotehnološka strojna oprema

Več kot 30 let izkušenj na področju orodjarstva

Strojni park

Izdelki

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je ekstrudiranje?

Ekstrudiranje je proces predelave različnih polimerov, ki jih oblikujemo tako, da jih raztopimo in potiskamo skozi natančno matrico. Uporabljamo ga za pridelavo dolgih predmetov s konstantnim prerezom, kot so na primer cevi, okenski profili, izolirane žice in še več. V podjetju Profilplast d.o.o. smo strokovnjaki za ekstrudiranje plastičnih mas.

Kakšne vrste orodij izdelujete?

Orodjarstvo Profilplast d.o.o. vam ponuja storitev izdelava orodij, kot so orodje za ekstrudiranje plastike, za izsek in preoblikovanje pločevine, za brizganje plastičnih mas ter orodja za CNC rezkanje, žično in potopno erozijo. Izdelava orodij je področje na katerem smo še posebej specializirani, vendar pa nam tudi izdelava orodij in strojne opreme iz drugih področij ne predstavlja težav. Kontaktirajte nas in sporočite svoje želje!

S čim se ukvarja podjetje Profilplast d.o.o.?

Orodjarstvo je ena izmed glavnih dejavnosti našega podjetja. Še posebej smo specializirani za izdelavo orodij za ekstrudiranje profilov. Poleg tega, da se ukvarjamo z orodjarstvom, pa izdelujemo tudi izdelke kot so PVC profili, vrtni rastlinjaki, PVC ograje in vrata za kokošnjake.


Profilplast

Podjetje Profilplast d.o.o. je v letu 2022 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.