pvc profili

Ekstrudiranje oziroma vlečenje PVC profilov je dejavnost, ki jo vrhunsko obvladamo. Smo specialisti za vlečenje PVC profilov. Imamo tri računalniško podprte linije, na katerih vam ponujamo izdelavo PVC profilov po vaših zahtevah.

Naše prednosti

Ekstruzija PVC profilov je naša strast

Tri računalniško podprte linije za ekstruzijo

Več kot 30 let izkušenj na področju predelave plastičnih mas

Ekstrudiranje plastičnih mas

 

Imamo lastno orodjarno, zato vam lahko ponudimo celovite rešitve: od vaše ideje do končnega izdelka oziroma serijske proizvodnje. PVC profili vrhunske kakovosti.

Izkušnje imamo z vlečenjem profilov iz različnih materialov. Največ izkušenj pa imamo z ekstruzijo različnih tipov PVC-ja. Široka barvna paleta, možnost izdelave v vseh barvah po lestvici RAL.

Skrb za kakovost naših rešitev in zadovoljstvo kupcev sta v podjetju Profilplast, d. o. o., na prvem mestu.

Kalibrator

PVC PROFILI ZA VSE PROFILE

 

Ponujamo tudi koekstruzijo, tako da so mogoče tudi kompleksnejše rešitve: uporaba dveh barv, dveh različnih trdot materiala.

Konfekcija: po potrebi naredimo dodelavo na PVC profilih; narežemo na različne dolžine, PVC profile režemo pod različnimi koti, luknjamo, izsekujemo, lahko jih tudi zvarimo ali obdelamo kako drugače.

plastični profili

Predelava Plastike Profilplast5

Brizganje plastičnih mas

Ponujamo brizganje plastičnih mas na strojih do 95 t zapiralne sile. Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje, svetujemo pri izbiri materiala ter uporabi dodatkov. Najnovejši stroji nam omogočajo natančnost ter kakovost izdelave.

Imamo lastno orodjarno, tako da vam lahko ponudimo celovite rešitve: od ideje do končnega izdelka oz. serijske proizvodnje.

Reference imamo na področju:

 

  • pohištvene industrije,
  • kmetijstva,
  • gradbeništva,
  • industrije bele tehnike.

Predelava Plastike Profilplast2

Predelava Plastike Profilplast1

Resized Image Promo (11)

Oseben pristop ter hitro odzivni

 

Pošljite nam povpraševanje in se prepričajte, da vam lahko ponudimo dobre pogoje sodelovanja. Odgovorimo vam v najkrajšem mogočem času. Naše vodilo je, da vam za zmerno ceno ponudimo kakovosten izdelek. Imamo osebni pristop, saj vam želimo ponuditi najboljšo mogočo rešitev.  Za vas smo dosegljivi na spodaj navedenih kontaktih.

Galerija

Preostali izdelki

Ponujamo različne PVC-poličnike in PVC-kotnike po konkurenčnih cenah, kakovostne izdelave, ki se uporabljajo kot dodatni profili pri proizvodnji PVC-oken in vrat.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako poteka ekstruzija PVC profilov?

V procesu ekstrudiranja skozi dozirni lijak pada granulat, ki ga vrteči se polž potiska skozi ogrevani cilinder. Material se tam tali, stiska in homogenizira, nato pa pride do orodja, kjer se oblikuje. PVC profili se proizvajajo tako, da staljeno PVC maso potiskamo skozi natančno matrico. Iz orodja dobimo nestabilen in vroč profil, ki ga nato vodimo še skozi kalibrator, kjer se lahko ohladi in dobi končno obliko.

Kakšne vrste PVC profili so na voljo v vaši ponudbi?

V podjetju Profilplast smo strokovnjaki za ekstrudiranje, PVC profili pa so naša največja strast. Za seboj imamo več kot 30 let izkušenj, v delavnici pa imamo na voljo 3 računalniško podprte linije. S pomočjo lahko v naši delavnici nastanejo PVC profili, ki bodo popolnoma ustrezali vašim potrebam in željam.

Kaj je koekstruzija?

Ko govorimo o procesu ekstruzije oziroma koekstruzije, govorimo o postopku predelave polimerov, s katerim dobimo neskončen izdelek (npr. PVC profili). Da so izdelki koekstrudirani lahko rečemo takrat, ko je profil sestavljen iz enega ali več različnih materialov. Na ta način se izdelajo trdi PVC profili, ki imajo ob eni strani mehek rob, ali pa PVC profili različnih barv, trdot,…


Profilplast

Podjetje Profilplast d.o.o. je v letu 2022 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za digitalni marketing. Izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.